Bredden i vår verksamhet kombinerat med vår långa erfarenhet är det som möjliggör att våra kunder alltid känner sig trygga i att sig vända sig till oss.

 

Vi brukar säga att inget projekt är för litet för oss, vilket vi menar med att vi gör allt för våra kunder - oavsett om det gäller en liten skada, ett långsiktig samarbete av fastighetsförvaltning eller en omfattande totalrenovering.

 

Vårt arbete kännetecknas av kostnadseffektiva lösningar där vi aldrig tummar på kvalitén. Vi håller det vi lovar och levererar efter den ursprungliga projektplanen. 

 

Oavsett arbete håller vi en tät kommunikation genom hela arbetsprocess. Ta kontakt med oss så kommer vi förbi och bollar dina idéer, vi är alltid redo att göra ytterligare en kund nöjd. 

OM OSS

GILLA VÅR FACEBOOKSIDA!

På vår Facebooksida kan ni följa oss i vårt dagliga arbete och få en inblick i vår vardag. Missa inte våra specialerbjudanden och uppdateringar, gilla sidan!

VILL DU HA EN OFFERT?

Holmfast-logo.png

Använd formuläret här till höger eller ring oss på 08-661 49 72. Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina funderingar. 

Byggbolag info
Holmfast Byggbolag

© 2018 av Holmfast Projekt AB

Holmfast-logo.png
Jour 24/7 
Holmast logo